Андреа чисто гола във ваната за Св. Валентин, копира Габровска

16.02.2024 11:22 | Видян 893 пъти

Андреа чисто гола във ваната за Св. Валентин, копира Габровска

Певицата Андреа лъсна на скандална снимка, на която е чисто гола във ваната. Русото изкушение на фолка явно е решила да бъде конкуренцията на колежката си Галена, която се прочу след едно такова домашно порно от ваната и конкуренция на родната порнозвезда Диана Габровска.

Бившата половинка на боксьора Кубрат Пулев без свян се развя както майка я е родила и дори си призна, че има профил в Only Fans, където има много повече такива снимки и по желание на потребителите би направила още.

Кариерата на певицата в последните години тотално замря, а поведението й е под всякаква критика. Когато все пак се уреди с участие, певицата се излага и никой не повтаря да я покани отново.

Тя все още не може да преживее раздялата с Кобрата и продължава да страда и да съсипва живота и кариерата си. "Той я съсипа, на никой не пожелавам такава токсична връзка. Но тя наистина го обича, въпреки всичко", издава пред БЛИЦ близък приятел на чалга фурията.

Андреа се опитва да прикове медийното внимание с голи снимки, но единственият й доход в момента е от платената платформа Only Fans, където й се заплаща за еротично съдържание.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !