Много често не съм доволен от това, което правя: Димитър Рачков

19.12.2023 12:18 | Видян 360 пъти

Много често не съм доволен от това, което правя: Димитър Рачков

Актьорът Димитър Рачков призна, че много често не е доволен от това, което прави и се чувства "тъпо", ако обиди някого. Водещият на "Забраненото шоу на Рачков" гостува в "Код Спорт Подкаст", където за първи път сподели подробности за работата си зад кулисите и призна, че е трудно да се работи с него.

"Много често не съм доволен от това, което правя. Не знам дали съм прав. Прибирам се вечер и почвам да анализирам цялото предаване. Има неща, които не ми харесват", заяви актьорът в подкаста и разкри, че е критичен към другите, но се е научил да се извинява. "Критичен съм към себе си, може би съм критичен и към другите, но ако някой път прекаля - отивам и се извинявам. Няма значение дали е сценичен работник, осветител... осъзнавам грешката, отивам на следващия ден и казвам: "Съжалявам, вчера прекалих. Адреналинът, който получаваш по време на предаване на живо, емоцията... някак си не мислиш. Възможно е да направиш грешки. После се чувствам тъпо, ако съм обидил някого", каза още актьорът.

В онлайн предаването сподели, че дължи много и на братята Халваджиян и Васил Василев-Зуека, който определи като "най-добрият човек, когото познава". "Адски е добър - преглътна егото си, за да ме пусне напред. Беше готов да се сниши, за да изпъкна аз", върна той лентата към "Господари на ефира", където първо попада "по заместване" на Малин Кръстев, а после изкарва там близо две десетилетия. "Не повярвах, когато Зуека ми каза, че ще заминават за Испания. До последно се надявах, че само така си говори. Все си мисля, че един ден ще се приберат", добави Рачков. Но не е учуден от избора на приятеля си. "Хората по света са усмихнати, докато тук сме като борсуци - всеки е навъсен, всеки е навел глава."

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !