Смутна 2024 г. очаква топастрологът Гал Сасон

07.12.2023 14:46 | Видян 655 пъти | Гласували 1

Смутна 2024 г. очаква топастрологът Гал Сасон

Световноизвестният и много тачен в България израелски топастролог Гал Сасон предващава "смутна" 2024 г. Навръх студентския празник 8 декември той идва  в Българския културен център на ул. Веслец, за да представи лекция, вероятно на базата на новата си книга с традиционната негова годишна прогноза. Напомняме, че още през лятото на 2019 г., последователят на нашия Учител Петър Дънов, предсказа "страховита" 2020 г. заради опасността от вирус и световна рецесия, което - както всички знаем - и се случи. Последното, което Сасон "позна" беше новата война Палестина - Израел.

За 2024 г. неговите очаквания са за "остър сблъсък между старото и новото" - явно визира новия световен ред, който страни извън САЩ и ЕС искат да наложат, начело с Русия, Китай и Индия в съюз, както и изборите в Щатите.  Сасон вижда "осезаемо напрегната година" и заради вероятната световна финансово - икономическа криза, която се очертава в трендовете.

Принципно това е изненадващо, тъй като, както и Гал отбелязва, 2024 г. е Осмица, а тя е приемана като късметлийска и богата в нумерологията. Но има и друго лице - лабиринт, което явно той прозира.

Според еврейския пророк това ще бъде също година на мистицизъм. Много трябва да разчитаме на своята интуиция и да внимаваме за своите сънища. А част от спасението той вижда в йогата и танците.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Арт - кошмарТ: Фото на деня

Арт - кошмарТ: Фото на деня  

Всеки път като видя физиономията на...

Слави Трифонов във Фейсбук: Вероятно, всички вече сте...

Няма коментари към тази новина !