Глория с автограф от Емилова

06.12.2023 17:20 | Видян 746 пъти

Глория с автограф от Емилова

Звезди като Глория и Мая Нешкова, и двете в кадър, се наредиха на опашка, за да получат автограф от д-р Емилова. От днес до събота в НДК ще отвори врати Коледният Панаир на книгата. Ще можете да намерите любими заглавия на добри цени, с отстъпки.


 

Всеки, който иска да си купи ГЛАДНАТА РЕВОЛЮЦИЯ НА Д-Р ЕМИЛОВА, ще може да го направи на щанда на Книжарници Сиела. А в петък, 8 декември, между 18 и 19 ч. на този щанд д-р Емилова ще ви даде автограф върху книгата!


 

Ако не успеете в петък, на следващия ден, в събота, 9 декември, в 10.30 ч. тя ще изнесе лекция за здравословното хранене на децата в Литературен клуб Перото и след лекцията ще даде автограф на всеки, който пожелае да си купи книгата.


 

Лекцията е част от едно чудесно събитие: ЗДРАВИ ДЕЦА СЪС СИЛАТА НА ДОБРАТА ХРАНА. В него ще вземат участие страхотни лектори и специалисти!


 

"Ще бъде прекрасно да се видим в НДК в един от двата дни и най-малкото - да си подарим усмивка и пожелание за здраве! Прекрасен да в денят ви, бъдете здрави!", пише доктор Емилова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отиде си първата екшън актриса от...

Почина 78-годишната китайската актриса, смятана за една...

Истинските чувства на крал Чарлз към...

Отношенията на крал Чарлз с принц Хари и Меган бяха...

Няма коментари към тази новина !