Зара от "Биг Брадър" показа бременно коремче

29.11.2023 09:08 | Видян 828 пъти

Зара от

Помните ли Зара от първия сезон на "Биг Брадър'?! Бившата любовница на Васил Божков и Христо Сираков обяви сензационна новина. Зара се похвали, че е бременна и показа огромния си корем в социалните мрежи. 

Зара, която прави секс с Найден под зоркото око на камерите на "Биг Брадър", е в 38 седмица и с нетърпение очаква появата на първото си дете. 

В последните години за Зара не се знае много, тъй като живее в Дубай. Тя има зад гърба си развод с австралийския спортист Ерик Уотсън, но след него не остана сама.

От известно време Зара се представя в мрежата с нова фамилия – Лахиф. Запознати издават, че тя пак е минала под венчило, макар че не го е оповестила публично. Говори се, че актуалният й жених отново е спортист – ръгбиста Макс Лахиф.

Новината за щастливото събитие бе съобщена лично от Зара в нейния профил в Инстаграм. Тя го направи на английски език, което озадачи голяма част от последователите й в България. Тя издаде още, че бебето ще бъде момче. Брадърката вече приема поздравления за най-ваканото събитие в живота си.Ивайла Бакалова и Диляна Попова първи се разписаха с поздрави към бъдещата мама.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !