Андреа скочи в обятията на известен турски актьор

10.11.2023 09:45 | Видян 1205 пъти

Андреа скочи в обятията на известен турски актьор

Певицата Андреа най-сетне успя да преживее Кубрат Пулев и да намери любовта в лицето на друг мъж. Вече от няколко месеца насам, Андреа има любовни отношения с популярен турски актьор. 

Именно той е причината певицата да отскача често до Истанбул, а от общите им снимки можем да заключим, че са много щастливи и имат бъдеще заедно.

Оказа се, че русата певица има връзка с актьора Имре Озмен. Запечатана от турските папараци, двойката беше снимана да се разхожда приятно съвместно.

Скоро след това, Имре Озмен публикува снимка с любимата си в "Инстаграм" и написа: "Липсваш ми, когато те няма, моя любов!" Това само засили подозрението, че българската певица и турският актьор са двойка.

Андреа и Имре Озмен се запознават по време на работни ангажименти. Тя го снима в свой клип и така тръгва запознанството им. Имре е с три години по-малък от певицата и не крие, че си пада по по-големи жени. 

В момента, Озмен работи по нов хитов сериал, където може да видим и бившата на Кубрат Пулев в ролята на негова партньорка по време на снимките.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !