Световен балетист излага картини в Нирвана

09.11.2023 16:14 | Видян 427 пъти

 Световен балетист излага картини в Нирвана

С близо 20 годишна кариера на балетист, 17 от които, като солист на кралската опера и балет на Великобритания, Фернандо Монтаньо изненадва с нов талант.


 

Той ще изложи 11 свои картини, рисувани между Лондон, Париж и София, като част от тях са рисувани или довършвани в дома на лорд Евгени Минчев в последните седмици. Двамата се срещат от почти година и вече са известна светска двойка в Лондон и София. Евгени, който живее през по-голяма част от времето си в Лондон решава да доведе Фернандо в София и в рамките на половин година балетистът  остава за трети път тук.


 


 

Фернандо е танцувал неведнъж пред новата кралска двойка на Англия, като се познава с крал Чарлз още от времето му като принц. Заедно със снахата на английската кралица Дукесата на Йорк посещават по работа Колумбия преди месеци. Фернандо е уважаван и ценен а благотворителността му е само част от неговото ежедневие.


 


 

Той е почетен патрон на фондацията на Ейми Уайнхаус а кръстница му е Вивиан Уестууд. Изложбата под мотото „От балета, до четката...“ ще бъде открита на 12 декември от 15.30 часа в галерия Нирвана.


 

Очаква се Фернандо Монтаньо да направи импровизират танц, по време на който ще рисува.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !