Панелист на Гала е аут

03.11.2023 11:17 | Видян 1034 пъти

Панелист на Гала е аут

След като вчера един от панелистите на Гала - Ромина Тасевска, не се появи в ефир, а водещата притесни допълнитело аудиторията с думите: "Бързо възстановяване", ето, че този ужас днес се случва и в bTV, където екранният партньор на Деси Стоянова - Петър Дочев, обяви същото.

Панелистката на Гала - бившата Мис България Ромина Тасевска изчезна от ефир, а причината е, че има здравословни проблеми. Какви? Все още не се уточнява. Мнозина предполагат, че става въпрос за така нашумелия напоследък стомашен вирус, който обикновено трае 3-4 дни.

Преди да се случи това обаче, Ромина отново не бе в ефир, което накара мнозина да мислят, че има някакъв проблем между нея и тв водещата Гала. Това обаче, бързо беше пресечено с информацията, че красавицата просто има ангажимент в чужбина, свързан с модно ревю.

В същото време в конкурентната bTV се разиграва подобна ситуация, защото водещата на "Преди обед" Деси Стоянова не се появи днес, а и вчера, на работното си място в студиото на предаването, което нейният екранен партньор Петър Дочев се наложи да води сам.

undefined

Кошмарът на Нова се пренесе и в bTV, а коя от двете - Ромина Тасевска или Деси Стоянова, ще се завърне първа обратно на екран, предстои да разберем.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !