Тони Стораро с нова лъскава придобивка

18.10.2023 08:13 | Видян 615 пъти

Тони Стораро с нова лъскава придобивка

Тони Стораро разпали социалните мрежи със своята нова луксозна придобивка - матово Lamborghini. В специално качени клипове, певецът се похвали как усеща удоволствие от шофирането на новия си автомобил и не пропусна да направи и реклама на своя фризьор, който му помага за външния вид.

Тони Стораро не е единственият, който споделя радостта от новата кола. Снимки със скъпото возило на певеца също бяха публикувани от малкия му син, Емрах който явно наследява бащината страст към луксозните автомобили.

Феновете на певеца са много разнородни в коментарите си. Някои от тях поздравяват Тони за новата му покупка и му желаят успех и сигурност по пътя. Други обаче са категорични във виждането си, че певецът им беше по-симпатичен преди, когато не парадираше със своите богатства.

Техническите детайли и спецификации на новия Lamborghini на Тони Стораро все още са оставени на почитателите му, предизвиквайки още по-голям интерес и любопитство. И все пак, не можем да отречем, че постижението на певеца да си закупи толкова скъп автомобил е вълнуващо и впечатляващо.

Независимо от мненията и коментарите, фактът, че Тони Стораро разполага с толкова скъпа и роскошна кола, говори за успеха му като изпълнител и за амбициите му да има най-доброто от света на лукса и комфорта.

В крайна сметка, нека всеки има правото да си избере какво му е най-важно и какво иска да си позволи в живота. За Тони Стораро, това безспорно е матовото Ламборгини и радостта, която получава от шофирането му.

 

Виж видеото ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !