Футболистът Костадин Велков донесе рая на отбора си във Фермата

13.10.2023 15:16 | Видян 406 пъти

Футболистът Костадин Велков донесе рая на отбора си във Фермата

„Канатица“ ликува, а „Елбетица“ страда в „ада“ преди отборния елиминационен дуел по bTV

Един играч е в състояние да преобърне съдбата на цял отбор. Футболистът Костадин Велков направи точно това във „Фермата: Нишката на живота“ по bTV, след като донесе победата на своя тим „Канатица“ в решителна битка, извади го от дълго продължилата мизерия на „ада“ и му осигури една блажена седмица в „рая“. Благодарение на огромната му всеотдайност, бързина и сръчност червените за втори път от началото на сезона ще живеят сред изобилие, докато конкурентите им от „Елбетица“, които бяха свикнали с перфектните условия, ще трябва да свикнат с оскъдицата.   


 



Костадин, когото всички наричат Коко, и съотборниците му от „Канатица“ влязоха в битката за привилегия срещу „Елбетица“ нахъсани да победят и да заемат мястото им в „рая“. Враждуващите отбори трябваше да преминат през сложно трасе от препятствия, пренасяйки яйца. Скоростта, координацията и прецизността им бяха впечатляващи, но допуснаха и грешки. „Канатица“ финишира с 6 яйца за 25 минути, а „Елбетица“ - с 9 за същото време. Впоследствие се оказа, че три от „трофеите“ на зеления тим са спукани и се наложи да се играят „дузпи“.

Последва нов рунд, в който по един представител на отбор трябваше да пренесе максимален брой здрави яйца за седем минути. Един срещу друг се изправиха най-атлетичните мъже от двата тима, а последвалата битка беше титанична, но и изключително спортсменска. Костадин  от „Канатица“ мина като стрела по трасето и срази земеделеца Георги Георгиев от „Елбетица“. Безапелационната му победа предизвика сълзи от радост в червения тим. „В очите на моите съотборници виждам благодарност, но няма нужда никой да ми благодари, защото както аз допринасям, така и всеки един е важен. Не съм герой и нямам нужда да се правя на такъв. Много ми хареса цялата тежест да падне на моите плещи и да нося отговорност, и го правя с огромно удоволствие“, каза Костадин.


 



В „Канатица“ не скриха облекчението си, след като се озоваха сред изобилието от храна, удобните бани и меките легла. „Колкото и да се правим на силни, истината е, че бяхме на ръба от глад и умора, започнахме и да се караме. В момента, в който прекрачихме портите на „рая“, всички станахме от смирени по-смирени, от обичащи се по-обичащи се. На пълен стомах се мисли по добре“, призна собственикът на брандинг студио Иван Масларов, докато червените вдигаха наздравици за Коко и празнуваха триумфа си. В „Елбетица“ приеха с достойнство горчивата загуба. „Отиваме задружни в „ада“. Колкото по-рано свикнем да живеем с мисълта, че хората са заедно и в добро, и в лошо, толкова по добре“, коментира Георги. Въпреки че не за първи път пада в пряко съперничество с Костадин, земеделецът не крие симпатиите си към футболиста и дори пожела двамата да се видят на финала.


 


 



Преди последната права обаче ще има още серия от свирепи битки на Арената, след които от „Фермата“ ще отпада по един участник. В отборния елиминационен дуел в понеделник, 16 октомври, „Канатица“ ще покаже сила и амбиция в лицето на собственичката на автокъща Лилия Ел Абани, оператора в кол център Иванка Манева и оператора на пристанище Георги Петров. „Елбетица“ ще атакуват с хъса и издръжливостта на актрисата Присияна Люцканова, балерината Мартина Сергиева и актьора Петър Петров. Освен сила и воля, те, както винаги, ще трябва да покажат и знания по българска история.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !