Синът на Сашо Дойнов се заяде на Арената и напусна "Фермата"

10.10.2023 11:20 | Видян 454 пъти

Синът на Сашо Дойнов се заяде на Арената и напусна

Синът на актьора Сашо Дойнов, режисьорът Станислав, който се утвърди като чешит № 1 във "Фермата", си тръгна от риалитито след тежък наказателен вот.

Съотборниците му от "Елбетица" го изгониха от стопанството с аргумента, че е изявен индивидуалист, на когото не може да се разчита. Повечето жени в неговия тим го порязаха с думите, че постоянно създава напрежение и е непредсказуем като "бомба със закъснител".

Станислав, който често влизаше в конфликти, най-вече с актьора Петър, отпадна от състезанието за 100 000 лева след драматичен отборен дуел. В индивидуалната битка - цепене на ритловица, търкаляне на тежки бъчви и стрелба с пясъчни торбички, той се изправи срещу два пъти по-едрия от него земеделец Кенан от "Канатица" и загуби.

В отборния сблъсък режисьорът от "Сълза и смях" трябваше да дърпа въже и да удържи чувал, тежащ 20 процента от собственото му тегло. През цялото време той не спря да се заяжда с представителите на противниковия отбор, а междувременно ръцете му омаляха и отпадна. Впоследствие съотборниците му гласуваха срещу него.

Станислав обаче не показа разочарование, че си тръгва от риалитито. На раздяла той нарече отбора си „стадо“, управлявано от „овчар“, визирайки лидера на „Елбетица“, актьора Петър, който често налага мнението си.

"От "Фермата" ще запомня кравите, овцете, многото готвене и битката ми на Арената. Запознах се и с готини хора", заяви наследникът на Сашо Дойнов, който, освен режисьор и актьор, е и професионален покер играч.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !