Оперираха Мис България Нанси Карабойчева след "Фермата"

05.10.2023 12:11 | Видян 767 пъти

Оперираха Мис България Нанси Карабойчева след

Мис България Нанси Карабойчева влезе с огромен заряд и хъс за печелене на битки във "Фермата", но ентусиазма й бързо бе помрачен от жестока контузия на крака, която я извади от играта.

Случилото се предизвика много сълзи и болка за красавицата, която не скри разочарованието си от лошото стечение на обстоятелствата за себе си. Преди броени часове тя показа за първи път и как се чувства след направената й операция, която е преминала успешно, а оттук нататък я чака дълго възстановяване.

"И това мина. Операцията ми беше направена преди 2 седмици. Възстановявам се, но ще е необходимо доста време. Още съм с патерици, вече втори месец. След 20-30 дни ще започна да стъпвам по малко на крака", пише Нанси във фейсбук профила си. А ето и подробностите:

"Финална оценка на щетите: скъсана предна кръстна връзка (изградиха ми я изцяло от сухожилие от задното ми бедро), скъсан менискус (зашиха го), пукната кост и нарушения по латералните връзки - колатералната по-леко, което трябва да зарасне само, и медиалната (вътрешната) по-сериозно, като ще я наблюдаваме дали ще се възстанови напълно. На което страшно много се надявам, за да не са необходими допълнителни интервенции.

undefined

undefined

undefined

Период за възстановяване: 9 месеца, след които ще мога отново да започна да водя по-активен начин на живот. Аз се познавам добре и работя със страхотен рехабилитатор, така че вярвам, че периодът ще е около 6 месеца, защото постигнахме много още преди самата операция.

Нямам търпение да вляза отново във фитнеса, да поиграя волейбол, но най-вече да потичам с Мати и Йони, или просто да отидем на разходка".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !