Желязната вдовица от "Фермата" преживяла брутално отвличане

28.09.2023 11:02 | Видян 596 пъти

Желязната вдовица от

Вдовицата с три деца Лилия, която е една от най-силните и непоколебими жени във "Фермата", разкри ужасяващи детайли от миналото си. Навремето тя била омъжена за либиец и преживяла кошмар със семейството си, с което живеела в африканската страна по време на Гражданската война.

След като конфликтът избухнал, Лилия и близките й решили да се върнат в България. "Преди да тръгнем моят син отива да си купи нещо от магазина. По пътя си среща нашите комшии - българи. Те го питат: "Къде отиваш?", а той им вика: "Ние си тръгваме за България".

Българи ни предадоха, това искам да кажа... В момента, в който излизаме и започваме да товарим багажа, идват шерифски коли и виждам 10 автомата, насочени към главата на мъжа ми. Хванаха го, отвлякоха го. Десет дена не знаех дали е жив, дали е мъртъв", разказа Лилия пред съобторничките си от "Канатица".

Въпреки шока, тя запазила самообладание. "Имах един "Калашников" и казвам на децата: "Ако влезнат вкъщи, ще се бия докрай. Каквото и да видите и да чуете, седите в скривалището и не слизате", инструктирала тя тримата си наследници. Последвали дни на страх и ужас.

В крайна сметка, мъжът й се разминал на косъм от смъртта, за разлика от други отвлечени. Спасил го американският му паспорт.

Лилия и семейството й успели да се измъкнат от войната и се установили в САЩ. Когато животът им се подредил, дошла най-голямата битка - тази с рака. Съпругът й не успял да я спечели и издъхнал на 39 години.

"Когато той умираше, имах чувството, че умирам с него. Останах сама с три деца. По онова време имах само 300 долара в джоба, но създадох собствена автокъща и им построих дом. Аз съм много силна жена и мога да се боря наравно с мъжете, но понякога се изморявам да бъда мъж", допълва Лилия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Откраднаха скъпата електричка на...

След радостта от новината, че се...

Алекс Гърдева от "Ергенът" дрогира...

Алекс Гърдева доби популярност покрай риалити формата...

Няма коментари към тази новина !