Бащата на скандална участничка от "Игри на волята" взе акъла на Билалов

28.09.2023 11:01 | Видян 467 пъти

Бащата на скандална участничка от

Поредният любопитен епизод на "Стани богат" прикова вниманието на зрителите, а причината този път се оказа бащата на една от най-скандалните до момента участнички в екстремното шоу "Игри на волята", чийто нов сезон върви в момента.

В случая освен участниците, внимание провокира и един от жокерите в публиката. Става дума за именития вратар на футболния "Левски" и националния ни отбор Стефан Стайков-Заека, който се оказа жокер на един от участниците на стола на богатството – Николай Стоилов от Бургас.

Присъствието на "синята икона" развълнува много водещия Михаил Билалов, който не крие, че е ревнив почитател на "Левски". Актьорът на два пъти потърси разговор със Заека, като първо му напомни за международното състезание във Федерална Република Германия през 1974 година:

М.Б.: "Ти беше вратар тогава, нали?"
С.С.: "Е, случва се".
М.Б.: "Спомняш ли си какво стана тогава? Паднахме, както обикновено, но как беше мача?"
С.С.: "Паднахме, ама от много добри".
М.Б.: "Нидерландия, нали?"
С.С.: "Да, щяха да станат световни шампиони".

М.Б.: "Значи ти си излязъл на терена срещу Кройф. Той ли вкара?"
С.С.: "Не."
М.Б.: "Чест е за мен".

Любопитното е, че Стефан Стайков е близък роднина с две от участничките в "Игри на волята" по конкурентната Нова телевизия. Той е баща на живеещата в САЩ брокерка Виолета, която постоянно влиза в кавги в шоуто. В "Игрите" сега е и нейната дъщеря Денислава, която е внучка на Стайков.


Самият Николай Стоилов се представи добре в предаването. Любопитното в играта му е, че той използва и трите си жокера, въпреки че и трите пъти преди това в аванс посочи верните отговори на въпросите.

Бургазлията бе представен като финансов съветник, който се занимава със застрахователно дело, а преди години е решавал криминални загадки.

След като позна без проблем първите пет въпроса, участникът не сгреши и на шестия: "От какъв материал се създава камъшитът?". Възможните отговори бяха: Камъни, Цимент, Пясък и Тръстика. Той посочи верният - последният.


"Коя риба е наричана още морска бекаса?" – Паламуд, Цаца, Зарган или Лефер, бе следващото запитване, на коетоСтоилов посочи "Зарган", но все пак бе разколебан от Билалов, който го попита: "Що не се обадиш на приятел?" Звънна на Борислав Тодоров от Бургас, който също предположи "Зарган".

"Автор на каква класическа творба е английският учен Хенри Грей?", пък бе въпроса за 2000 лв. - Световен атлас, Трактат по астрономия, Учебник по анатомия и Класификация на видовете. Участникът изключи някои от отговорите и се насочи към Учебник по анатомия, но все пак се подсигури с жокер "50:50" и продължи напред в играта.

Финансовият съветник заключи 3000 лв. като втора сигурна сума, а въпросът за нея бе: "Какво е берлинета?" – Обсадна машина, Вид автомобил, Порода мечки или Немски танц. Стоилов незабавно посочи Вид автомобил, само че пак се разколеба и се подсигури с "Помощ от приятел" - в случая Стефан Стайков, който само потвърди предположението му, което бе и верния отговор.

Тук Билалов се възползва отново от присъствието в студиото на синята легенда Заека и продължи да го разпитва за Йохан Кройф.

"Много добър футболист. Било ми е много трудничко срещу него. Той играеше в голям отбор. Легенда голяма, може да направи така, че да вдигне целия отбор. И затова беше капитан на отбора", отговори му легендата на българския футбол.

Последва въпрос за 5000 лв.: "Пристанището на кой град през 2021 година бе извадено от листата на Културното наследство на ЮНЕСКО заради футболен стадион?" - Барселона, Ливърпул, Ротердам и Генуа. Николай се насочи към последния отговор, само че правилен се оказа Ливърпул и по този начин приключи участието си с 3000 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Хари срещу принц Уилям -...

Отношенията между принца на Уелс и по-малкият му брат...

БНТ и Нова ще излъчват Евро2024 заедно

Нова Броудкастинг Груп (НБГ) и Българската национална...

Няма коментари към тази новина !