Бащата на скандална участничка от "Игри на волята" взе акъла на Билалов

28.09.2023 11:01 | Видян 635 пъти

Бащата на скандална участничка от

Поредният любопитен епизод на "Стани богат" прикова вниманието на зрителите, а причината този път се оказа бащата на една от най-скандалните до момента участнички в екстремното шоу "Игри на волята", чийто нов сезон върви в момента.

В случая освен участниците, внимание провокира и един от жокерите в публиката. Става дума за именития вратар на футболния "Левски" и националния ни отбор Стефан Стайков-Заека, който се оказа жокер на един от участниците на стола на богатството – Николай Стоилов от Бургас.

Присъствието на "синята икона" развълнува много водещия Михаил Билалов, който не крие, че е ревнив почитател на "Левски". Актьорът на два пъти потърси разговор със Заека, като първо му напомни за международното състезание във Федерална Република Германия през 1974 година:

М.Б.: "Ти беше вратар тогава, нали?"
С.С.: "Е, случва се".
М.Б.: "Спомняш ли си какво стана тогава? Паднахме, както обикновено, но как беше мача?"
С.С.: "Паднахме, ама от много добри".
М.Б.: "Нидерландия, нали?"
С.С.: "Да, щяха да станат световни шампиони".

М.Б.: "Значи ти си излязъл на терена срещу Кройф. Той ли вкара?"
С.С.: "Не."
М.Б.: "Чест е за мен".

Любопитното е, че Стефан Стайков е близък роднина с две от участничките в "Игри на волята" по конкурентната Нова телевизия. Той е баща на живеещата в САЩ брокерка Виолета, която постоянно влиза в кавги в шоуто. В "Игрите" сега е и нейната дъщеря Денислава, която е внучка на Стайков.


Самият Николай Стоилов се представи добре в предаването. Любопитното в играта му е, че той използва и трите си жокера, въпреки че и трите пъти преди това в аванс посочи верните отговори на въпросите.

Бургазлията бе представен като финансов съветник, който се занимава със застрахователно дело, а преди години е решавал криминални загадки.

След като позна без проблем първите пет въпроса, участникът не сгреши и на шестия: "От какъв материал се създава камъшитът?". Възможните отговори бяха: Камъни, Цимент, Пясък и Тръстика. Той посочи верният - последният.


"Коя риба е наричана още морска бекаса?" – Паламуд, Цаца, Зарган или Лефер, бе следващото запитване, на коетоСтоилов посочи "Зарган", но все пак бе разколебан от Билалов, който го попита: "Що не се обадиш на приятел?" Звънна на Борислав Тодоров от Бургас, който също предположи "Зарган".

"Автор на каква класическа творба е английският учен Хенри Грей?", пък бе въпроса за 2000 лв. - Световен атлас, Трактат по астрономия, Учебник по анатомия и Класификация на видовете. Участникът изключи някои от отговорите и се насочи към Учебник по анатомия, но все пак се подсигури с жокер "50:50" и продължи напред в играта.

Финансовият съветник заключи 3000 лв. като втора сигурна сума, а въпросът за нея бе: "Какво е берлинета?" – Обсадна машина, Вид автомобил, Порода мечки или Немски танц. Стоилов незабавно посочи Вид автомобил, само че пак се разколеба и се подсигури с "Помощ от приятел" - в случая Стефан Стайков, който само потвърди предположението му, което бе и верния отговор.

Тук Билалов се възползва отново от присъствието в студиото на синята легенда Заека и продължи да го разпитва за Йохан Кройф.

"Много добър футболист. Било ми е много трудничко срещу него. Той играеше в голям отбор. Легенда голяма, може да направи така, че да вдигне целия отбор. И затова беше капитан на отбора", отговори му легендата на българския футбол.

Последва въпрос за 5000 лв.: "Пристанището на кой град през 2021 година бе извадено от листата на Културното наследство на ЮНЕСКО заради футболен стадион?" - Барселона, Ливърпул, Ротердам и Генуа. Николай се насочи към последния отговор, само че правилен се оказа Ливърпул и по този начин приключи участието си с 3000 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дъщеря ми няма да се омъжи за беден...

"Бил Гейтс обяснява защо дъщеря му не може да се омъжи...

Интересната връзка на Iron Maiden с...

Трябва да признаем, че 90-те години не са най-успешният...

Няма коментари към тази новина !