Страшна болест тръшна Димо Алексиев

27.09.2023 14:57 | Видян 581 пъти

Страшна болест тръшна Димо Алексиев

Водещият на "Игри на волята" Димо Алексиев е преживял кошмарно лято, през което е трябвало да работи в Царево по формата. По-голямата тежест се е паднала на него, тъй като половинката му Ралица Паскалева е бременна и от продукцията тази година много са я жалили на терена. 

Но лятна болест е повалила Димо, който оцелял като по чудо. Но и сега от екрана се вижда колко му е било тежко по време на игрите и какви сили са му необходими да се справи с проблема. 

За проблема му разбрахме от последните два епизода на "Игри на волята", където той едва изговаряше думите с пресипнало гърло и липса на глас.

Подобно на епичните битки за територия, Димо се бореше да изговори думите по време на предаването. В моменти, гласът му изчезваше напълно. Заболяването му стана ясно в анонса на предстоящото състезание, когато Ралица Паскалева, която е в напреднало бременност, се яви сама. "Къде е Димо? Какво е станало?", запитваха се зрителите, загрижени за своя любимец от малкия екран.

Димо пристигна малко по-късно, но липсваше му характерната енергия, с която обикновено води предаването. Гласът му наподобяваше Дарт Вейдър и репликите му бяха трудно разбираеми

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Хари срещу принц Уилям -...

Отношенията между принца на Уелс и по-малкият му брат...

БНТ и Нова ще излъчват Евро2024 заедно

Нова Броудкастинг Груп (НБГ) и Българската национална...

Няма коментари към тази новина !