Ето къде отива Радина Червенова след "Преди обед"

21.09.2023 11:34 | Видян 751 пъти

Ето къде отива Радина Червенова след

Емблематичната водеща на БНТ Радина Червенова слезе от екрана като водеща на "Преди обед", което изненада мнозина, но не бързайте да я отписвате съвсем, въпреки че според някои тя е вече в пенсия.

Вместо пауза от телевизията обаче, Радина просто ще направи промяна. Тя ще има свое авторско предаване за взаимоотношенията между хората, което ще наподобява рубриката, която водеше и в "Преди обед", но оттук нататък ще засяга и други женски теми.


Все още не е ясно кога ще се появи в ефир, но зрителите я очакват с нетърпение. Мнозина са убедени, че предаването й е обречено на успех, просто защото самата тя има много опит зад гърба си, пише "Галерия".
 
 Паралелно с тв промените, водещата трябва да издаде съвсем скоро и първата си книга "Сън", която вече е започнала да пише. Вярва обаче, че няма случайни неща, защото сънувала много ярък и дълъг сън. Събудила се и решила да запише основните моменти. След време, една вечер, започнала да пише и не усетила кога е станало 8 сутринта. Това се случва след напускането й от БНТ, където минава цялата й кариера.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Възможно е утре пожарът в Гърция да...

Пожарът в Гърция вече е на километър от българската...

Принц Джордж блести в чисто нова...

Принц Джордж сияе на чисто нова снимка, която беше...

Няма коментари към тази новина !