Преслава попадна в куриозна ситуация (ВИДЕО)

21.09.2023 10:55 | Видян 821 пъти

Преслава попадна в куриозна ситуация (ВИДЕО)

Фолк звездата Преслава се изплаши от данъчните, че ще я погнат и няма да може да се оправи с тях. Всеизвестен факт е, че чалга величията декларират малка част от взетите хонорари и често треперят от данъчни проверки. 

Изпълнителката на "Водка с утеха" този път призна пред своята публика, че няма касов апарат и се страхува да не си навлече неприятности. 

Всичко това Преслава казва на шега по време на свое участие, когато почитател иска да й даде бакшиш за поздрав. "Нямам касов апарат, не мога да взема парите. Ще ме гонят данъчните", казва Преслава на микрофона и категорично отказва на вземе на човека парите, с които иска да си закупи поздрав.

Все пак Преслава поздравява господина и цялата му компания, които поискали от нея да изпее една от най-известните народни песни. Хитовата пайнерка видимо се забавляваше с господина, който прояви завидно чувство за хумор и успя да разсмее любимката си. А за момент тя си помисли, че е обект на скрита камера. 

Преслава е една от най-скъпо платените певици у нас и рядко си позволява да взима бакшиш от обикновени хора. Хонорарът й за час пеене е пет цифрена сума и вече става непосилна за голяма част от заведенията в България.

 

Виж видеото ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хайди Клум, 51, се съблече по време...

Хайди Клум разкъса дънковата си риза по време на...

Вижте пищната сватба на Роскана

В събота на бляскава церемония певицата Роксана каза...

Няма коментари към тази новина !