Робърт Дауни Джуниър доказва, че има желязна връзка със съпругата си Сюзън на 18-ата им годишнина

31.08.2023 12:57 | Видян 767 пъти

Робърт Дауни Джуниър доказва, че има желязна връзка със съпругата си Сюзън на 18-ата им годишнина

Робърт Дауни Джуниър отпразнува 18 години брак със съпругата си Сюзън Дауни в сладък пост в Инстаграм.

Харесваме почитта на Робърт Дауни Джуниър за годишнината им.

Звездата от Отмъстителите направи пътешествие по алеята на спомените, за да отбележи 18-ата си годишнина от сватбата със съпругата си Сюзън Дауни, като сподели сладка снимка, пресъздаваща една от техните сватбени снимки.

На първата снимка, от техния специален ден през 2005 г., Робърт любезно отпуска лице в това на Сюзън, докато тя свежда поглед и се усмихва, държейки букет от розови и бели цветя.

Що се отнася до втората снимка от почти две десетилетия по-късно? Е, 58-годишният отново притиска лице към това на продуцентката, този път държейки букет от слънчогледи.


 



„18 години“, избухна звездата от Железният човек под публикацията в Инстаграм, „любовта все още е в разцвет!“

Много техни приятели се стекоха в секцията за коментари, за да споделят поздравленията си към дългогодишната двойка - които са родители на дъщеря Аври, 8, и син Екстън, 11 - с Джереми Ренър, който написа: „Това са най-добрите снимки, Робърт! Обичам ви и двамата! !!!" докато Шон Хейс добави: "НАЙ-ДОБРИЯТ. Скоти и аз ви обичаме и двамата толкова, колкото вие се обичате. Това странно ли е?"

Робърт, който също е баща на сина си Индио, 29, от бившата му съпруга Дебора Фалконър, за първи път се срещна със Сюзън, докато играеше във филма й Gothika през 2003 г. Откакто се ожениха няколко години по-късно през 2005 г., звездата от Опенхаймер споделя проблясъци в съвместния им живот. И, разбира се, изповядвайки любовта си към партньора си.

"В сърцето на всяко семейство (ако имате късмет) ще намерите майка." той написа в Инстаграм в чест на рождения ден на Сюзън на 6 ноември. „Изключително изтънчен защитник, възпитател, учител и приятел... Сюзън Дауни, честит рожден ден – ти си всичко това (и торбичка с чипс).“

И е безопасно да се каже, че Железният човек е на вашите услуги - на екрана и IRL. На въпроса каква е тайната на трайния брак на двойката, Робърт обясни на Parade през 2020 г.: „Ние просто искрено обичаме да прекарваме време заедно“.

Той добави: „Отдавам й се. Просто не бях възпитан правилно, така че шансовете са, че ще имам още върху какво да работя.“


 

Източник: eonline.com

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Целта ми е да бъда добър човек и да...

"В Русия, ако хората имат малки неща, те са щастливи,...

Виц на деня: Студенти от четвърти...

Студенти от четвърти курс на изпит. Доцентът е отчаян:...

Няма коментари към тази новина !