Безкрайната лятна ваканция на Леонардо Ди Каприо

11.08.2023 13:37 | Видян 284 пъти

Безкрайната лятна ваканция на Леонардо Ди Каприо

Защитникът на природата Леонардо Ди Каприо определено не се замисля колко замърсява околната среда, когато става въпрос за лятната му ваканция и посещенията на най-актуалните и красиви места в Европа.

Въпреки че не спира да изнася беседи за това как хората унищожават флората и фауната, самият той не дава много добър пример с поведението си. Медиите припомнят, че Леонардо си взе седмица почивка от борбата със световното замърсяване, за да присъства на фестивала в Кан.

Престоят му, който трябваше да бъде в рамките едва на няколко дни обаче, продължава вече няколко месеца. И по всичко личи, че до края на лятото носителят на "Оскар" няма намерение да променя ежедневието си.

Леонардо и цяла бригада негови приятели са наели огромна, луксозна яхта, с която обикалят Средиземноморието - южна Франция, Испания, южна Италия. Досега мъжката компания е акостирала край Ибиса, Сардиния, Амалфи, Сен Тропе и Тоскана. Актьорът за кратко отскочи и до Лондон, където присъства на няколко светски партита. Заради някои ангажименти пък му се наложи да прелети няколко пъти океана и да се върне до Ню Йорк и Хамптънс, но после пак се връщаше към европейските държави.

 

Екранният Спайдърмен Тоби Макгуайър, който е приятел с Лео още от дете, е един от придружителите му по време на лятната ваканция. Често двамата могат да бъдат забелязани и с различни красавици, които дават мило и драго да гостуват на яхтата им.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !