Том Круз иска да се сдобри с бившата си любима София Вергара

04.08.2023 10:31 | Видян 339 пъти

Том Круз иска да се сдобри с бившата си любима София Вергара

Том Круз иска да получи още един шанс в любовта с онази, която му се е изплъзнала. Вътрешни лица твърдят пред "RadarOnline", че звездата от "Топ Гън" отчаяно иска да се върне към София Вергара, с която се срещаше за кратко през далечната 2005-а.

Името му бе свързвано с нейното точно преди да се влюби в Кейти Холмс, за която след това бе женен в продължение на шест години. Уви, сега може и да се отвори вратичка за актьорът, тъй като София се раздели с Джо Манганиело.

Том Круз и Кейти Холмс

Снимка: Getty Images

"Том винаги се е съсипвал от това, че я захвърли и вместо нея избра Кейти, което, разбира се, се оказа катастрофа", казва източник пред "RadarOnline". "В ретроспекция той признава, че София би била много по-добър партньор - и е решен да я убеди да му даде още един шанс", допълва.

София Вергара и Джо Манганиело

Снимка: Getty Images

Според него Круз не си е губил времето, а вместо това се информирал напред-назад от близки, за да провери дали София би откликнала отново на чувствата му. "Първото нещо, което направи, беше да се обади на куп общи приятели, за да им съобщи, че иска да я покани на вечеря. Смята, че тя е точно това, което е липсвало в живота му", разазва още близкият до звездите.

За щастие, Вергара е оставила проблемите с раздялата зад гърба си. "В момента тя е на почивка, така че Том не иска да я притеснява", заключва запознатият.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Руси Чанев и Мимоза Базова носители...

Двама от носителите на „Аскеер“ за 2024 година бяха...

Няма коментари към тази новина !