Джейми Фокс с болнично парти по случай възстановяването си

21.07.2023 17:55 | Видян 611 пъти

Джейми Фокс с болнично парти по случай възстановяването си

Джейми Фокс е добре и продължава да се възстановява.

Дори в чест на оздравяването си носителят на "Оскар" спретна парти, за да отбележи напредъка в подобряването на здравето му в рехабилитационното заведение в Чикаго, където се намира, информира вътрешен човек за "People". Освен това по негови думи "Фокс работи усилено през последните няколко месеца, за да се върне към нормалния си начин на живот и значително се е подобрил."

Въпреки това има още работа. "Той все още провежда амбулаторна рехабилитация", добавя близкият до Фокс за списанието.

Припомняме, че актьорът претърпя инцидент през април тази година, докато снимаше екшън комедията "Отново в действие" в района на Атланта с Камерън Диас, а дъщеря му споделяше информация около състоянието му в социалните мрежи.

По-рано този месец Фокс бе заснет да се радва и да маха на феновете си от лодка, докато плаваше по река Чикаго. Няколко дни по-късно обаче източник заяви пред "Us Weekly", че актьорът от "Baby Driver" "все още не е на 100% добре". В понеделник пък жена в Чикаго потвърди, че се е "сблъскала" с Джейми на улицата, докато пресичала. 

Междувременно през юни близката му приятелка и колежка от "Отново в действие" Камерън Диас заяви пред "Daily Mail", че той изобщо не е общувал с нея след инцидента. Съобщава се, че са му оставали около осем снимачни дни за филма, въпреки че Камерън е продължила да снима сцени с дубльорите на Фокс, докато той е отсъствал и се е възстановявал.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !