Белият дом отхвърлил молбата на принц Хари и Меган за самолет след погребението на Елизабет II

21.07.2023 14:42 | Видян 533 пъти

Белият дом отхвърлил молбата на принц Хари и Меган за самолет след погребението на Елизабет II

След погребението на кралица Елизабет II любимият й внук и неговата съпруга Меган получили отказ от Белия дом.
Тъй като двамата търсеха алтернативи да се върнат обратно в Америка, Хари поиска президентския самолет "Air Force One" за целта. Уви, от Белия дом веднага им отказали. Според източници на "Daily Mail" молбата на херцозите била "неоснователна". "Щеше да предизвика суматоха и да обтегне отношенията с Двореца и новия крал", коментира запознат със ситуацията пред изданието.

Байдън и неговото семейство използва самолета, за да присъстват на погребението на покойната кралица, както и за приема, организиран от Чарлз. Хари и Меган също били поканени, но след това безцеремонно са били "отписани", след като им е било казано, че той е само за работещи кралски особи.

По стечение на обстоятелствата херцогът и херцогинята на Съсекс са били в Обединеното кралство миналата година, за да вземат участие в благотворителни ангажименти, когато са получили новината, че здравето на кралицата е влошено. В книгата си Хари описал, че не бил поканен в частния кралски самолет на семейството, след като научил трагичната вест за баба му.

 

 
Снимка: Getty Images

 

И не само.

За двойката настъпиха трудни времена, тъй като наскоро пропадна договора им за 20 млн. долара със "Spotify". Подкастът на Маркъл "Archetypes" не беше подновен. Въпреки това те все още имат договор с "Netflix", на който да се опрат. През 2021 г. Хари и Меган сключиха споразумение за 100 млн. долара за създаване на предавания и друго съдържание с услугата за стрийминг.

Кариерите и на двамата обаче тръгнали надолу. "Говори се, че смятат, че са имали лош късмет", казва източник от Лос Анджелис пред "Daily Mail".

По негови думи двойката смята, че COVID-19, икономическите спадове и последвалата смърт на принц Филип и кралица Елизабет II са попречили на опитите им да изградят кариера в частния сектор.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !