Миро и Мария се разделиха за пети път

18.07.2023 10:41 | Видян 679 пъти

Миро и Мария се разделиха за пети път

Около Мария и Миро едва ли е скучно, защото двамата ту се събират, ту се разделят, а ситуацията им все повече заприличва на зле режисиран сапунен сериал.

След като преди два месеца фолкпевицата обяви публично, че е станала жертва на побой от страна на мъжа си, а после, въпреки случилото се, двамата се събраха и демонстрираха любовта си в социалните мрежи, ето, че драмата отново е факт. Двамата в момента даже не се следват в социалните мрежи, което е сигурен знак, че не са в добри отношения, отгоре на всичко Мария е изтрила всичките им общи снимки от профила си.

По всичко изглежда, че Мария отново се е скарала жестоко с Мирослав по време на почивката в Гърция, но дали той й е посегнал, както предишния път, все още не, но скоро със сигурност ще стане ясно. Засега е видно само, че от няколко дни изпълнителката релаксира на родното Черноморие в компанията на дъщеря си Марая. Двете са отседнали в луксозния хотел на Мая Илиева в Слънчев бряг - "Дюн", а Мария отново предизвика смях сред последователите си, отивайки към плажа, обута в кожени кубинки.

Малко след побоя от Миро, Мария получи от него диамантен пръстен и тутакси забрави за ударите. Какво ще получи сега обаче, остава загадка, както и докога ще издържи по този начин.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !