Васил Драганов "подкупва" дъщеря си след скандалния развод с жена си

14.07.2023 11:06 | Видян 621 пъти

Васил Драганов

Актьорът Васил Драганов изненада дъщеря си с много скъп подарък. По случай пълнолетието на Любов той спазил обещанието си да й купи лек автомобил. 

С щедрия подарък звездата от "Столичани в повече" се надява дъщеря му да остане при него и да му прости, че изнесе в публичното пространство проблемите с нейната майка. 

Кадърът на "Комиците" се охарчи с 10 бона за колата на младата шофьорка. Драганов я зарадвал с Пежо кабриолет, модел 2015 г.

undefined

Крои планове да отскочи с наследниците си до морския им дом в Царево с новата кола. Допълва, че ваканцията ще е през първите дни на август. След това ще се върне отново в София, за да се захване с подготовката на спектаклите „Хага“ и „Семейството“.

През последните месеци името му се завъртя покрай скандалната раздяла с жена му Андреа. Той я обивини, че си има любовник, а тя излезе с покираща история за психически и физически тормоз. А от цялата грозна медийна война помежду им потърпевши са децата им, които се срамуват да се покажат на улицата, тъй като познатите им ги сочат с пръст.

С новата кола Васил се опитва да изкупи вината към голямата си дъщеря и изглежда към момента му се получа.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !