Довечера - парти: Евгени Минчев след ареста

11.07.2023 14:19 | Видян 632 пъти

Довечера - парти: Евгени Минчев след ареста

Два дни, след като беше арестуван заради дребно хулиганство, пиар експертът Евгени Минчев показа на каква вълна е и колко го е засегнала неочакваната вандалска ситуация. 

Типично в негов стил Лордът май няма никакво намерение да обръща кой знае колко внимание на случилото се, въпреки че подронва авторитета му и обяви, че се готви активно за парти. "Довечера - парти", така завършва актуалния си пост в социалните мрежи Минчев.

"За да преброиш приятелите си, трябва арест. За радост - не сърдечен", това пък бяха първите думи в профила му, след като бе арестуван за обиди към униформени полицаи и остана за 24 часа зад решетките на 1-во РПУ в София.

Съдейки по думите му, за Евгени Минчев тази ситуация е била добре дошла, за да може бързо и сигурно да преброи приятелите си. "..Арестувам "приятелите" си, медиите, минувачите, арестувам мнението си за тях. И когато бъда "освободен", то ще бъда освободен най-вече от тях. От приятелите, от медиите, от минувачите, от повърхностното", пише светският лъв още в поста си.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !