Разкриха новия мъж на Симона Загорова

07.07.2023 12:08 | Видян 776 пъти

Разкриха новия мъж на Симона Загорова

Симона Загорова май вече окончателно забрави за бащата на детето си, с когото се разделиха веднага след раждането на малката Галина, защото сърцето й отдавна е заето с нова любов. Новият мъж в живота на изпълнителката обаче, е умело крит от публичното внимание. Поне така бе досега. Кадри от столичен бар, направени посред нощ обаче, слагат точка на мистерията, пише lifeonline.bg

Щерката на фолкзвездата Глория бе забелязана с новия си мъж Евгени, който се оказа неин колега, а връзката им, според информацията, се крие вече цяла година.

В началото на връзката си с китариста Симона се отдавала предимно на секс, но сякаш с времето отношенията им станали сериозни и към днешна дата брюнетката е здраво хлътнала по музиканта, с когото освен бурни интимни изживявания, я свързват и работни ангажименти.

За да се отдаде напълно на новия си любовник даже, щерката на Глория оставяла момиченцето си на баба Стефка под предлог, че има участие. А после бързала да се скрие в квартирата на новото си гадже, където двамата се отдавали на дълги интимни ласки.

Подобно нещо преживя Симона и с бащата на Галина - Дани Милушев, с когото се изолира по време на пандемията и в крайна сметка забременя. Роди се бебето и двойката се опита да заживее на семейни начала, само че бившият й се оказа твърде безперспективен и без никакви амбиции, което принуди Симона да прекрати връзката

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !