Кристиано Роналдо се отдаде на ваканция

03.07.2023 15:01 | Видян 350 пъти

Кристиано Роналдо се отдаде на ваканция

Кристиано Роналдо е не само един от най-известните футболисти на всички времена: той е и безспорен майстор в правенето на снимки без риза. ВИЖ СНИМКИ ТУК!

След като тази година изигра първия си сезон със саудитския клуб Ал Наср след края на престоя си в Манчестър Юнайтед, шампионът на Висшата лига и Световната купа на ФИФА сега се отдава на почивка и релаксира на яхта със семейството и приятелите си. Което, разбира се, му дава още една възможност да покаже прословутия си изваян шестокласник. ВИЖ ВИДЕО ТУК!

Преди седмица Роналдо за пръв път публикува снимка на себе си и съпругата си Джорджия Родригес по бански, а след това я последва с въртележка от снимки, на които се е облегнал в още по-оскъдни бански на различни места около яхтата. Но докато характерните му коремни мускули са на хиляда процента на показ и изглеждат изваяни както винаги, последователите на Роналдо в Инстаграм откриха, че вниманието им е привлечено по-на юг.

Разбира се, имаше обичайните коментари "съсипи ме, татко" в отговор на издутината на Роналдо и възхитителни забележки за "перфектното му тяло", но нещото, което предизвика най-голямо любопитство, беше фактът, че той изглеждаше с черен лак на пръстите на краката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !