Рита Ора разкри, че се е подложила на терапия, след като е "изгубила част от себе си"

16.06.2023 09:13 | Видян 305 пъти

Рита Ора разкри, че се е подложила на терапия, след като е

Рита Ора ще хвърли един откровен поглед към себе си в новия си албум "You and I", който ще покаже на феновете една друга страна на изпълнителката.

32-годишната певица признава, че е "загубила част от себе си" по време на партитата ѝ като по-млада, съобщи "The Sun". В предстоящия албум, очакващ се на 14-и юли, Рита, която в момента е щастливо омъжена за 47-годишния режисьор Тайка Уайтити, пее и за изгубените си любови. Най-вероятно визира Калвин Харис и по-малкия брат на Ким Кардашиян - Робърт.

"The Sun" пише още, че там тя нарича себе си "изгорена" и "попаднала в Ада". Хитмейкърката споменава и за разправиите си с бившия шеф - Джей-Зи.

Що се отнася до партитата, за които говори...дивата още през 2020-а бе обвинена, че е нарушила тогавашните правила за събиране на много хора на едно място, като организира пищно празненство за 30-ия си рожден ден. Твърди се, че тридесет души са присъствали на "тайния" купон в ресторант "Casa Cruz" в Западен Лондон, а гостите се забавлявали "до зори".

Иначе за предстоящия си албум Рита сподели пред "The Daily Telegraph": "Надявам се всички да му се насладят, да се почувстват наистина свързани с него и той да вдъхнови този, който има нужда от това."

Говорейки за новият си проект тя го определи като "отдушник" и "дневник", намеквайки, че до този момент това е най-личното, което ще сподели с феновете си.

"Този албум наистина означава много за мен. Той е като моя дневник за последните няколко години."

Изпълнителката на хита "Hot Right Now" представи новия си запис на скромно събитие в коктейл бара "J&M" на хотел "Angel" в четвъртък вечер, на което бе заедно със съпруга си Тайка.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кристиано с прием в ADOR на InterConti

Посланичката на Италия, вляво на снимката, беше сред...

Жерар Депардийо влиза в ролята на...

Очаквайте първия епизод от „Марсилия“ на 19 септември в...

Няма коментари към тази новина !