Тони Стораро спипа сина си на калъп с две жени в леглото

07.06.2023 14:58 | Видян 885 пъти

Тони Стораро спипа сина си на калъп с две жени в леглото

За никого няма да е приятно, ако баща му го хване на калъп с две жени в спалнята. Точно това се случи на Тони Стораро, който завари малкия си син Емрах в леглото с две момичета. Човека-глас побесня и започна да крещи на сина си. 

Стораро настоява да ожени Емрах, но той не се смущава от креватните си изпълнения с различни жени и не бърда за се венчае. 

Всичко това се разиграва в сюжета на дуетната песен на Емрах и Галена. Видеоклипът започва с актьорска игра от Стораро-старши, който заварва сина си да се натиска с две млади момичета.

"Абе, Емра, докога така?! Всяка вечер купони, всяка вечер различни! С комшиите проблеми! Ти няма ли да се жениш вече?!", крещи по сина си Тони Стораро. А Емрах не взима думите му много сериозно и отвръща: 'Абе, татко, как да се оженя?! Ти не виждаш ли какво става тук".

Песента "Ергенът" бързо се нареди до хитовете и има всички предпоставки да бъде най-слушаната песен това лято. Разбира се, участието на Галена допринася за този успех.

Запознати издават, че сюжета в началото между баща и син всъщност се е случвал доста често в реалния живот, извън камерите. За никого не е тайна, че Емрах е своенравен и цялото семейство да вдигнали ръце от него и наистина възнамеряват да го оженят, след като успяха да го разделят от токсичната му връзка с Теди Александрова.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гледаме биографичен сериал за...

Сериалът The Family Stallone, представящ едно от...

Показаха първи кадри от филма за Гунди

Два месеца след края на снимките на игралния филм Гунди...

Няма коментари към тази новина !