Специалните епизоди на "Стани богат" - "Въпрос на бъдеще" започват в неделя

01.06.2023 10:48 | Видян 413 пъти

Специалните епизоди на

Тази неделя точно в 20 ч. по bTV стартира първото от общо осем специални праймтайм издания на "Стани богат" под наслов - "Въпрос на бъдеще". Уникалният благотворителен проект ще запознае зрителите с осем големи каузи, посветени на бъдещето на България. В тяхна подкрепа ще играят в тандем истински герои и популярни личности, свързани с различните инициативи, а голямата изненада за всички пред екраните ще бъдат гост-звездите, които ще бъдат водещи на част от епизодите - всяка неделя от 20:00 до 22:00 ч. по bTV. Всяко от популярните лица ще застане с името и авторитета си в подкрепа на каузите за бъдещето.


Весела Бабинова (вдясно)

Снимка: bTV

В първия специален епизод на фокус ще бъде Българска хранителна банка - нейната благородна и екологична кауза, доброволците и хората, които стоят зад организацията и тези, на които тя всекидневно помага. В отбори по двама, които ще се състоят от един представител на организацията и една известна личност, за каузата ще играят обичаните български актьори - Калин Сърменов, Силвия Лулчева и Весела Бабинова. Всеки от тях на драго сърце, с огромен хъс и вълнение, ще се впусне в предизвикателството "Стани богат" - "Въпрос на бъдеще", за да спечели със знанията си възможно по-голяма сума в подкрепа на достойната кауза.

Силвия Лулчева (вдясно)

Снимка: bTV

В първото благотворително издание на играта, тази неделя от 20 ч., въпросите ще задава титулярният й водещ Михаил Билалов, който обещава, че и в неделя няма да липсват изненадващи ходове, хубави емоции, усмивки и адреналин.

Снимка: bTV

В следващите специални епизоди неговото място ще заемат различни изключителни, знаещи и харизматични български личности, сред които журналистът, пътешественик и водещ Георги Милков, актьорът Даниел Цочев, проф. Петър Стоянович и други. Всеки от тях ще придаде на играта с кауза ново свежо настроение и ще внесе личния си почерк, обаяние и хъс, а смислените два часа пред екрана ще се превърнат в празник на знанието за цялото семейство.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Няма коментари към тази новина !