Това Андреа ли е?

31.05.2023 11:09 | Видян 929 пъти

Това Андреа ли е?

Носталгия към миналото напоследък е обзела певицата Андреа, която заля социалните мрежи със свои кадри от времето преди да стане популярна. Трудно бихте разпознали блондинката на тези кадри, тъй като на повечето е с черна коса. 

Не можем да отречем факта, че от малка е страшна красавица и определено камерата и фотоапаратите я обичат много. От детските си години има скандални моделски снимки, които предвещават бляскавото й бъдеще на по-късен етап.

Андреа сподели поредица от фотоси с визията й от различни етапи от живота й. Блондинката направи публично достояние нейни бебешки снимки и написала: "Дните, в които знаеш толкова много от миналия си живот и нищо за новия...".

Русото изкушение публикува и кадри от 2004 г., на които се вижда нейната баба и възкликна: "Последната Коледа с теб, бабо!“.

Година по-късно красивата Андреа спечели титлата "Мис Туризъм" на 18-годишна възраст. През същата 2005 г. Мис България стана нейната приятелка Роси Иванова, като двете бяха заедно и на абитуриентския си бал.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !