Има ли вражда между Чарлз III и Кейт за възпитанието на Джордж?

31.05.2023 09:44 | Видян 389 пъти

Има ли вражда между Чарлз III и Кейт за възпитанието на Джордж?

Крал Чарлз III и снаха му Кейт Мидълтън са в разногласия относно начинът, по който трябва да бъде отгледан най-големият ѝ син, принц Джордж, като бъдещ наследник на британския престол, пише изданието "RadarOnline".

9-годишният Джордж в момента е втори по линията за короната след баща си принц Уилям.
Колкото до Чарлз, близък до кралското семейство източник твърди пред "Radar", че е бил развълнуван от това колко добре малкият бъдещ крал се е справил със задълженията си по време на коронацията, която се състоя на 6 май. Според неговата информация Чарлз би искал Джордж да поеме повече задачи от сега.

"Кейт и Чарлз си приличат по много неща: И двамата обичат монархията, чувстват дълг към Великобритания и Британската общност и споделят убеждението на покойната кралица Елизабет II, че кралските особи никога не трябва да се оплакват, нито да се обясняват", казва още източникът и допълва, че не винаги се разбират, когато става въпрос за осъществяване на планове, въпреки че споделят почти същите виждания.

"Те са много различни, що се отнася до това как трябва да функционира монархията през 2023-а."

Твърди се също, че Чарлз е споделил вижданията си по отношение на Джордж, а Кейт е дала зелена светлина, като е гарантирала, че тя ще се подписва под допълнителните роли, които биха се дали на сина ѝ. "За нея думата на краля не е окончателна, когато става въпрос за децата ѝ. Тя е била много ясна по този въпрос. И ако това доведе до разрив или дори до пълна война, то нека бъде така", казва източникът.

Снимка: Getty Images

Кралят е "традиционалист и не се интересува от това да върви в крак с времето". Според приближеният до семейството Чарлз би искал принц Джордж да тръгне по стъпките на по-възрастните и да посещава елитно училище-интернат, както са правили той, неговите братя и сестри и синовете му.

Междувременно Кейт пък смята, че е важно Джордж "да не получава специално отношение", което да бъде забелязано от по-малките му братя и сестри Шарлот и Луи.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !