Лили Иванова в далечната 1952

25.05.2023 11:34 | Видян 755 пъти

Лили Иванова в далечната 1952

В социалните мрежи се завъртя ретро снимка на Лили Иванова от времето, когато е още олимпийска надежда по спортна гимнастика. Черно-белият кадър е слабо познат на феновете на изпълнителката на "Ветрове", но пък я показва в една нова светлина и ни е трудно да си е представим като спортистка. 

Снимката е от далечната 1952 година и е направена в Русе. Тогава Лили е едва на 13 години и е шампионка по спортна гимнастика. Архивната снимка е качена в социалните мрежи от съученичка на известната певица.

Този кадър не само потвърждава спортната юношеска кариера на певицата, но и годината на нейното раждане 1939. Треньорите са я смятали за бъдеща олимпийска надежда. Отказва се, защото в пуберта бюстът й нараства много, нещо нетипично за гимнастичките, и повече не може да изпълнява съчетанията с финес. Но това пък я превръща в най-секси девойка в училището.

Примата на естрадната музика е успяла да запази перфектната си фигура и до днес. Запознати твърдят, че все още може да прави шпагат. 

Лили Иванова все така спазва спартанска дисциплина, останала й от спорта, храни се балансирано и всеки ден играе гимнастика, задължително спи дълго. А има и добри гени.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !