Щерката на Деп и The Weeknd със сериална тв премиера в кинозалата в Кан

23.05.2023 12:50 | Видян 681 пъти

Щерката на Деп и The Weeknd със сериална тв премиера в кинозалата в Кан

Борис Ангелов
Специален пратеник на 19 минути

 

След като преди две години семейството на Шон Пен гастролира в Кан, сега е ред на фамилията на Джони Деп за поредица от шествия по червения килим. Дъщерята на завърналия се с филма на откриването на фестивала имаше необичайна премиера снощи.


 

Не за друго, ами понеже е телевизионна. НВО показа като игрален филм на кинофестивала – и това е прецедент, първата серия на своята нова тв поредица. Платформата ще я пусне по малките екрани в света от 4 юни. Името е Идолът.


 


 

Историята разказва за изгряваща поп звезда, в ролята е Лили Роуз Деп, която освен на Джони Деп е дъщеря и на някогашна ... изгряваща попзвезда – Ванеса Паради, кото проби на световната сцена още като 7-класничка. Тя има сложна връзка с гуру на самопомощта, каквито са толкова на мода по света и у нас в момента, със собствен култ.


 


 

В този образ влиза Абел Тесфайе, който е и сърежисьор на сериала, заедно с Реза Фахим и със знаменития и хитов автор на актуални тв поредици Сам Левинсън, син на още по-известния си татко Бари с неговия Оскар за Рейнмен, направил Том Круз звезда, с Да разлаем кучетата, Бъгси и още куп удари. Още една холивудска фамилия в действие.


 

Партньорът на Лили – Роуз Деп – Абел Тесфайе, също не е случаен. the Weeknd има четири Грами-та като певец и композитор и номинация за Оскар, напоследък се е посветил на сериална кариера. А в светската му има завоевания като супермодела Бела Хадид и поп-и кинозвездата Селена Гомес.


 


 

Самата Лили направи големия си филмов пробив именно на фестивала в Кан преди 7 години, като подробно сме описвали ролята й на балетната легенда и съпруга на Есенин – самата Айседора Дънкан, в историята за зараждането на съвременния танц и на лесбокултурата Танцьорката с премиера на Кроазет през 2016 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !