Робърт де Ниро и Тифани Чен се държат за ръце в Кан

22.05.2023 10:30 | Видян 648 пъти

Робърт де Ниро и Тифани Чен се държат за ръце в Кан

Робърт де Ниро се появи на парти в Кан с приятелката си Тифани Чен, след като преди месец им се роди дъщеричка, съобщава "People". 79-годишният актьор и избраницата му присъстваха на вечеринката на "Vanity Fair x Prada" на филмовия фестивал в "Hotel du Cap-Eden-Roc" в събота вечерта.

За вечерта двойката, която наскоро се сдоби с Джиа Вирджиния, беше заложила на тъмния цвят. Де Ниро носеше класически черен костюм, докато Чен беше избрала изцяло черна визия, състояща се от яке с цип и черна риза отдолу. Тифани Чен на повечето снимки изглежда нацупена или може би по своему сдържана. 

Снимка: Getty Images

В момента актьорът е в Кан за премиерата на най-новия си проект "Killers of the Flower Moon", който получи деветминутни овации по време на годишния филмов фестивал.

По-рано през деня Де Ниро позира на червения килим със свои колеги, включително Леонардо ди Каприо и Мартин Скорсезе.

Снимка: Getty Images

Филмът е описан като епична уестърн криминална сага и е базиран на едноименния бестселър, издаден за първи път от Дейвид Гран през 2017 г. Сценарият е съвместно дело на Скорсезе и Ерик Рот.

Действието се развива в началото на XX век, като проследява истинската история около индианското племе Осейдж. "Петролът донесе богатство на Осейдж, които за една нощ станаха едни от най-богатите хора в света", гласи анонса на филма. После разбира се, идват белите натрапници, за да крадат и убиват.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !