Barceló Royal Beach стартира летния сезон на 24 май с петзвездни отстъпки

22.05.2023 08:51 | Видян 383 пъти

Barceló Royal Beach стартира летния сезон на 24 май с петзвездни отстъпки

Клиентите на хотела получават безплатен паркинг и достъп до най-големия СПА център в Слънчев Бряг

Петзвездният Barceló Royal Beach в к.к. „Слънчев Бряг“, единственият хотел в България - част от световноизвестната испанска верига Barceló Hotels&Resorts, открива летния туристически сезон на 24 май 2023г.
Специално за откриването са предвидени ексклузивни отстъпки до -40%, които важат за всички директни резервации, направени през сайта на хотела www.barceloroyalbeach.bg до 31 май 2023 г. Гостите ще получат и допълнителни бонуси - безплатно използване на закрития паркинг, СПА центъра и термалната зона на хотела, както и възможност за ъпгрейд на стаята в зависимост от периода на настаняване.
Barceló Royal Beach 5*, който разположен на метри от златистия пясъчен плаж на к.к. „Слънчев бряг“, предоставя възможност за прекрасно лятно изживяване с първокласни удобства, уникална испанска ол инклузив концепция, разнообразие от комфортни стаи и апартаменти, като само размера двойната стая е цели 47м2, при средно за хотелската индустрия 20м2.
Комплексът разполага с красив парк-градина с пищна растителност и впечатляващата за Слънчев Бряг площ от над 9000м2. Около нея са разположени 3 огромни външни басейна с луксозни шезлонги и шатри за прохладен отдих.

 

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !