Благой Георгиев е големият победител в Сървайвър 7

17.05.2023 16:47 | Видян 821 пъти

Благой Георгиев е големият победител в Сървайвър 7

Футболистът Благой Георгиев получи титлата Последният оцелял в Сървайвър 7 и взе голямата награда от 150 000 лева след напрегнато гласуване на журито, съставено от 13 отпаднали участници. Мнозинството даде своя вот за спортиста, който не се огъна пред изпитанията в Доминикана и демонстрира здрава психика, забележителна физическа сила и отлични социални умения.

 

Още в началото Джизъса се открои като лидер и създаде силна, лоялна коалиция. При обединението на двете племена той обаче изгуби позиции и беше изгонен на Острова на отшелника - самотното парче земя, на което малцина успяват да издържат. Благой не само не се предаде, а спечели серия битки за оцеляване и получи уважението на съперниците си. Благой стигна до последната права заедно с още петима непоколебими участници - студентката Ермина Боянова, дизайнера Едис Пала, финансовия представител Данаил Стоянов, гемолога Светослав Славчев и певицата Татяна.


 

Всички те влязоха в директни елиминационни сблъсъци за бързина, баланс и ловкост, а накрая се изправиха пред класическото за Survivor изпитание - палене на огън с кремък.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !