Бояна Шарлопова се раздели с дъщерята на мъжа си

30.03.2023 11:49 | Видян 978 пъти

Бояна Шарлопова се раздели с дъщерята на мъжа си

Вдовицата на Стефан Шарлопов – красивата Бояна, и доведената й дъщеря Ева, вече не управляват заедно семейната империя. Най-голамата щерка на богатия хотелиер, която е от първия му брак, беше изпълнителен шеф на "Шарлопов Груп" още преди Бояна да влезе в бизнеса.

След като Стефан си отиде от този свят внезапно преди пет години обаче, двете дами поеха компанията. Но преди година се разделиха. Това призна наскоро Бояна Шарлопова, а думите й породиха редица слухове, че двете са се изпокарали жестоко и дори не си говорят.

"Решението беше на Ева. Никога преди това не бях си мислила за раздяла, но понякога животът поднася изненади, от които трябва да се научиш, че не всичко е такова, каквото си го представяш. И че хората сме различни имаме различни идеи за живота си. Децата и техният път са наша отговорност, но не са наша собственост. Тя имаше 16 процента от бизнеса. Другите проценти са на семейството ми.

При мен останаха всички хотели. Ева взе складове, които имаме в София, и реши да става рентиер. Има други приоритети в момента. Две малки деца, които имат нужда от нея. Щастлива и се радва на семейния си живот. А това е най-важното да се чувстваме удовлетворени и щастливи. Сега сме в нормални отношения. След вече една година без Ева мога да кажа, че резултатите говорят сами по себе си за това дали се справям, а те са най-добрите от години, пояснява пред "Галерия" ситуацията Бояна. И добавя:

Екипът остана с мен и е по-мотивиран от всякога, което показват и процентите на заетост, която се е качила с 20 на сто, спрямо преди ковид кризата".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !