Революционна промяна в "Стани богат"

29.03.2023 12:23 | Видян 2397 пъти

Революционна промяна в

Голяма и доста неочаквана за всички изненада се случи във вчерашното издание на "Стани богат". Любимото шоу за знания на поколения българи вече има три нови жокера и заслугата за това е на водещия Михаил Билалов и поредния мераклия за голямата награда - гл. ас. д-р Никифор Хараламбиев.

До революционната промяна се стигна, след като Билалов запозна с регламента своя гост, който е опитен реставратор, преподавател и главен асистент в Художествената академия. Но малко след това направи нещо доста неочаквано!

Когато представи трите жокера, които Никифор може да ползва, Билалов допълни: "И обиди се на приятел, ако не ти отговори". Последва реплика на Никифор: "Ожени се за приятел", а Билалов постави точка на спора: "Обади се на жена ти".

В хода на играта пък, зрителите станаха свидетели на невиждано шоу, след като водещият и мераклията за голямата награда започнаха да правят лицеви опори насред студиото. Причината - че на кандидата да стане богат му беше студено в студиото.

Реставраторът и преподавател в Националната художествена академия правеше много добра игра и след поредния правилен отговор призна, че му е студено, което бе достатъчно за водещия да се развихри, както се казва. Билалов веднага предложи да направят по 20-30 лицеви опори набързо. И докато зрителите си мислеха, че всичко е шега, двамата вече бяха на пода в студиото и "помпаха". И да, стигнаха тази бройка от първия път!

А публиката оцени усилията им с бурни аплодисменти. Впечатление направи, че въпреки, че вече не е първа младост, Билалов въобще не беше се задъхал след бързата серия. Той успя сериозно да впечатли и публика, и зрителите пред малките екрани.

Играта на Никифор Хараламбиев продължи по страхотен начин и той успя да достигне до сигурна сума от 10 хиляди лева. Гонгът обаче спря устрема му и утре ще се разбере дали Хараламбиев ще отговори правилно на въпроса за 20 хиляди лева и дали ще стигне по-далеч.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !