Видях последствията след побоя над Диана Димитрова: Камера помощник в Откраднат живот

29.03.2023 12:17 | Видян 754 пъти

Видях последствията след побоя над Диана Димитрова: Камера помощник в Откраднат живот

Съгласен съм с написаното от Михаил Чехларов. Казвам се Стефан Геков, камера асистент в"Откраднат живот". В този ден А3 бях на работа и ВИДЯХ последствията след побоя. НЕ съм станал свидетел на самото деяния! "Колеги" ми позвъниха да добавят и моето име в ОН3И списък. Доводите им бяха да се запази НЕУТРАЛИТЕТ по случая. А в публикуваното писмо се ТВЪРДИ, че това НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО. СЛУЧИ СЕ! Диана Димитрова в следващите дни идваше на снимки с огромни очила за да прикрият синините по очите и.


 

Аз ИМАМ топки за разлика от "колегите" ми! Сигурен съм, че част от тях бяха подведени и ще променят мнението си и ще се появат в друго писмо. А за тези които услужливо "не помнят", има кой да ги накаже. Един вижда всичко! , коментира Геков писмото от екипа на Откраднат живот в защита на Вергов.


 

 "Как ще приключи историята, не зная, само че са ми любопитни претекстовете на сътрудниците и неочакваната им амнезия, които са разрешили да ги включат в това писмо. До тук сме трима, които имаха доблестта да не ''забравят'' комфортно. Надявам се и други да размислят", заяви по-рано реквизиторът Чехларов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !