Удряше ми крошета в слабините: Фен на Мария за мъжа й

28.03.2023 12:04 | Видян 2759 пъти

Удряше ми крошета в слабините: Фен на Мария за мъжа й

Фолкпевицата Мария преминава през изключително тежък период, след като се разбра, че преди седмица е била брутално пребита от третия си съпруг Мирослав Соколов. В началото тя отричаше, вероятно страхувайки се за живота си, но после призна и издаде шокиращи подробности. 

Последният съпруг на певицата, на който му предстои тежко дело за домашно насилие, се оказа доста опасен човек, а силата на юмрука му са изпитвали и други хора. Един от най-върлите почитатели на лекия жанр се ожали, че е имал спречкване с побойника и разказа какво се е случило. 

Веселин Любенов, по-известен като "Ловеца на автографи", е имал сериозно спречкване с Мирослав на морето и разказа подробно на какво е способен насилникът Мирослав, който няма проблем с раздаването на крошета на значително по-малки и слаби от него момчета и момичета.

"Аз също имам леко спречкване с него без да съм му направил нищо на този мутряга.  Един път на хотел в Лозенец дойде неговата в известно столично заведение за ядене. Като мина тази аз от уважение (нищо ,че сме се сдърпвали преди ) казах: "Добър ден"! И нито за снимка, нито за нищо съм я молил.

Тази гаднярка не ме поздрави и май е накарала тоя, Миро ли е, какъв беше, да излезе да ме сплаши... Това не е първият път. В Сен Тропе групата Янис, Тоши и Могилански я видели и тая хем им дала пари, за да си мълчат, че са я видели, хем мутрите й са ги преследвали през целия комплекс и са ги сплашили да изтриват веднага ако са я снимали.

Веско се връща на случая в Лозенец, когато по заръка на певицата последният й мъж започнал да го бие."Започна да ме удря силни крошета в слабините този гадняр и да ме заплашва заради едни стари неща с Мара отпреди 100 години, че съм й счупил емблемата на колата, а това съвсем не беше така". По всичко личи, че Мария и Мирослав са свикнали да си решават проблемите като истински мутри, така че за никого не е изненада, че ударите са се пренесли и по нейното лице./show.blitz.bg

undefinedавтор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж разказа какво е преживяването на...

Запален пътешественик хвърли светлина върху това какво...

Транс жената Джесика Алвес се...

Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че е...

Няма коментари към тази новина !