Излъгаха и с брънча на АнтиН I

28.03.2023 01:03 | Видян 950 пъти

Излъгаха и с брънча на АнтиН I

Наградата за хит на тази толкова скучна предизборна кампания определено отива в ПП с поканата за „брънч” в Благоевград с Лена (Бориславова) и „годеника” й Миро(слав Иванов).


 

Освен тотално непонятното точно за Пиринска Македония събиране на хапване и пийване с англизма – нещо средно между закуска и обяд, грешно беше изписан и адресът – ул. АнтиН I, което издава у най-претендиращата за култура и цивилизованост партия за липса на елементарни познания по история и граматика на българския език.


 


 

След масовите подигравки във Фейсбук с „брънча”, последвал само с ден обявените за фейкови торбички на ПП-ДБ, напълнени със салам и лютеница, чиито фотоси обиколиха ФБ, покана беше поправена и вече сбирката с Лена и „Миро” беше обявена само като „кафе”. А неговото име нарасна до Мирослав.


 

Сбърканото име на първия български екзарх обаче остана АнтиН.


 

Още преди 10 дни, когато беше едва на старта и не толкова мощна колкото днес, кампанията на ПП-ДБ в социалните мрежи беше оценена на 600 000 лв., а вероятно вече стойността й е над милион.


 

Но пъти повече – поне 2 милиона лева, коалицията е похарчила за безбройните билбордове, с които е опасала България. А субсидия няма.


 

Мария Пенчева

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не ща да бъда патриарх: Николай...

Пловдивският митрополит Николай: Още пред отворения...

13900 лв. за бутилка в София

В магазин на столичния булевард България или по нета...

Няма коментари към тази новина !