Бях в джендър-комитета на Нинова, но се оттеглих: Кондьо

23.03.2023 14:57 | Видян 732 пъти

Бях в джендър-комитета на Нинова, но се оттеглих: Кондьо

Лъжа се оказа позицията на БСП, според която осъденият и лежал в затвора за трафик на жени певец Кондьо не е бил в комитета срещу „джендър идеологията”, организиран от Корнелия Нинова Самият престъпник си го призна:


 

"Заставам зад обществена кауза в името на българските деца. Явно това не се харесва на определени кръгове. Вярвам в Божиите закони и християнските ценности. За да не навредя на това Богоугодно дело, се оттеглям от местния инициативен комитет, но оставам отдаден на каузата".


 

Областният координатор на левицата в Сливен Ралица Пашова потвърди пред Дневник публикувания списък с участници в инициативен комитет, сред които се вижда името на Кондьо. По думите ѝ присъдата на фолкпевеца от преди около 17 години не пречи той да споделя убежденията си. Пашова каза още, че участието на Кондьо Савов в инициативния комитет се е обсъждало поне седмица, но се е формализирало на 21 март, като местният инициативен комитет е имал и първото си заседание.


 

По-късно Дневник съобщи, че малко след публикуването на разговора с Ралица Пашова, тя сама се е свързвала с редакцията им, за да съобщи, че Кондьо Савов се оттегля от инициативния комитет, но продължава да подкрепя каузата. От пресцентъра на БСП обаче заявиха пред Actualno.com, че певецът никога не е бил част от Инициативния комитет на партията и отрекоха всичко казано от Пашова.


 

Забавата обаче не приключва с тази лъжа на Ниновите хора. Изпратен от партията да брани каузата на комитета, неговият признат дори от Позитано 20 член Влади Въргала чистосърдечно си призна: „Аз нямам политическа грамотност".


 


 

Така коментира той пред Bulgaria ON AIR влизането му в Инициативния комитет за провеждането на референдум срещу идеология, която никога и от никого никъде не е описана или регламентирана, за разлика от Комунистическия манифест. Интересни са и други призднания на Въргала като например, че е бил алкохолик и че е посягал за дълго към чашката в трудни за него моменти.


 

Друга интересна фигура още на първо четене в Комитета е Златан Ванев. Като състезател не е хващан с допинг, но по-лошото е, че беше разгромен треньор по тази причина.Петима негови състезатели, от които двама българи, изгърмяха със забранени вещества по време на Европейското първенство през 2013 г., като тогава той беше национален селекционер на Азербайджан.


 


 

Така излиза, че Комитетът ще пази младите хора от „джендърство”, макар „джендър” да е просто дума заменяща „пол”, докато същите са символи на други и то реални абсолютно неприемливи зависимости.


 

Това не са единствените въпросителни за членове на групата на Нинова. В Комитета й например фигурират хора, които са представени за журналисти, а НЕ са журналисти. Както и други автори на публични скандали, за които тепърва ще се пише.


 

Напомняме, че самата Нинова е доста подозрителна за „джендърство” с култовата си фраза, изречена от парламентарната трибуна: „Елате навън да се разберем КАТО МЪЖЕ”.

Радостина Тонева

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето ги проектоминистрите

Има списък с министри, който е одобрен от...

Валерия довърши Евгени след скандала...

Преди броени дни в мрежата се появи видео от...

Няма коментари към тази новина !