Теодора от "Ергенът" се къпе в лукс

20.03.2023 13:37 | Видян 718 пъти

Теодора от

19-годишната Теодора, която сравнително бързо напусна риалити формата "Ергенът", се хвали със завиден стандарт на живот, който нямаше как да не събуди интерес не само в онлайн последователите й.

Брюнетката, която е студентка по право, но работи като детегледачка при Светлана и Християн Гущерови, наскоро се похвали със скъп часовник "Ролекс", пръстен "Картие" и гривна с пръстен "Ван Клийф".

"Картие"-то струва около 6000 евро, а часовникът - около 15 бона в евро. Гривната на "Ван Клийф" се продава за 4000 евро, а пръстенът струва още толкова. Общо на ръката на Теодора има бижута за 29 000 евро или около 58 бона в левове.

Ако се чудите откъде разполага с такива средства, да поясним - Теодора не е от богато семейство, така че остават два варианта - или е компаньонка подобно на друга участничка от формата - Габриела, или има богат любовник, коментират фенове на предаването, които не спират да се чудят каква е истината за брюнетката, пише "Уикенд".

Припомняме, че риалити героинята се грижи за децата на Светлана и Християн Гущерови. Теодора беше изгонена от "Ергенът", след като беше изгонена, защото оскуба танцьорката Мони с думите: "Което не се оправя с бой, се оправя с много бой!". Зрителите останаха шашнати от агресивното ѝ поведение и се запитаха коя нормална майка ще си повери децата на агресивната петричанка.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !