1М дължи на ДСК мъжът на Сл. Вътова, има окончателна забрана да напуска страната

17.03.2023 15:21 | Видян 1573 пъти

1М дължи на ДСК мъжът на Сл. Вътова, има окончателна забрана да напуска страната

Съдът окончателно е отхвърлил искането за отмяна на мярката за ненапускане на страната от мъжа на Мис България 2006 и лице на шоупрограми на бТВ и БНТ Славена Вътова. Причината е обвинението към него за измами в особено големи размери, за което вече писахме, за каквито се предвиждат от 3 до 10 години затвор. В неговия случай, като вече осъден на 5 г. за измами в САЩ, става въпрос за рецидив.  


 

Това обаче не е единственият проблем на Юлиян Цолов.


 

Както вече писахме, един от измамените е запорирал за дълг в 6-цифрен размер апартамента на престижната ул. Оборище, в който Българският вълк от Уолстрийт, както сам се титулова, живее със Славена Вътова и двете им деца. Двамата отново били заедно, след като наесен временно се бяха разделили, като това съвпадна със запорирането на жилището.
Имотът без друго е ипотекиран от Банка ДСК за близо милион лева – 940 000 лв.


 

По информация на 19 минути той балансира с помощта на бързи кредити, каквито има поне към 4 от познатите с мегалихвите си дружества.


 

Интересно е покритието, тъй като фирмата му  Алтегис ООД има един – единствен служител – самия той, а след като са разкрити измамите му, няма други постъпления.
В медиите вече излезе и информация за забавени плащания към лизинг компанията за автомобила, каран все още от жена му – Мерцедес.


 

Радостина Тонева

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !