Божана Кацарова претърпя голяма раздяла преди "Сървайвър"

09.02.2023 12:41 | Видян 953 пъти

Божана Кацарова претърпя голяма раздяла преди

Голям срив преживява Божана Кацарова броени дни преди старта на хитовото шоу "Сървайвър", което ще се излъчва в ефира на bTV. Топ готвачката се раздели с любимия си и отново мина в отбора на необвързаните дами.

От месеци насам победителката в "Мастър Шеф 3" и тайнственият чужденец, който се представя в уеб пространството като Кеш Кингсли, са разделени, а потвърждение за това е и факта, че двамата вече не се следват в социалните мрежи, където по-рано споделяха общи кадри, запечатали споделените им моменти на щастие. В страницата на американеца дори вече няма нито един фотос с Божана.

Според упорити слухове, разлъката им се е случила още по-далеч във времето, а честите визити на Божана, която доскоро живееше зад граница, се дължат на липсата на партньор, пише "Галерия".

Дали докато преследва първото място в "Сървайвър" обаче, Божана няма да открие и новата си любов, това може да разберем съвсем скоро, когато надпреварата започне. "Мен най-много ме мотивира, когато някой каже: "Това няма да стане" или любимото ми "никакъв шанс". Един приятел ми каза преди години: "Божана, най-големият бонус в този живот е да бъдеш подценен, това просто дава допълнителна мотивация и прави успеха още по-сладък!", коментира по-рано кулинарката.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !