Джордж Клуни ще режисира римейк на "Отдел "Фалшива самоличност"

07.02.2023 17:05 | Видян 631 пъти

Джордж Клуни ще режисира римейк на

Американският актьор Джордж Клуни ще режисира американския римейк на френския шпионски трилър "Отдел "Фалшива самоличност", съобщи АФП. Началото на проекта за американския "Отделът" ("The Department") бе обявено от платформата Шоутайм (Showtime) и френските продуценти на оригиналния сериал.

Този "шпионски трилър ще се развива в света на американските тайни служби и в настоящия геополитически контекст и ще се основава на разкази на бивши агенти на ЦРУ", се посочва в комюнике на френските продуценти. Снимките започват тази година.

Джордж Клуни ще е и копродуцент на сериала в САЩ.

Няма информация за това кога се очаква да бъде излъчван сериалът в САЩ.

Снимка: БНТ

"Не бихме могли да си представим по-добър рекламен афиш от Джордж Клуни и Шоутайм за северноамериканската версия на "Отдел "Фалшива самоличност", каза Гийом Помиер от френския продуцентски екип.

"Отдел "Фалшива самоличност" на "Канал +" бе купен и излъчван в над 100 държави (сред които и в България от БНТ - бел.ред.) и получи висока оценка от френското разузнаване за реалистичното представяне. Режисьор на сериала, чиято премиера бе през 2015 г. и досега има пет сезона, е Ерик Рошан.

Снимка: БНТ

Във филма като джихадист се снима и Захари Бахаров в третия сезон на сериала. Участвали са в сериала и Александър Сано и Башар Рахал.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !