Страшен гаф в "Черешката на тортата"

07.02.2023 12:48 | Видян 4816 пъти

Страшен гаф в

Голям гаф, който се случва за първи път регистрира тазседмичната "Черешка на тортата".

Още преди три дни Нова телевизия официално обяви, че от 6 февруари ще готвят актьорът Явор Борисов, влогърката Савина николова, гимнастичката Катрин тасева, водещият от БНТ Васил Върбанов и актрисата Джулия Бочева.

В рекламите, които се въртяха почти на всеки час, Върбанов доста нетактично питаше Тасева дали й става старо трико, което тя си запазила. Днес бе ред да готви звездата от Сатирата Борисов, но изненадвощо сутринта участниците бяха сменени и те се оказаха готвачите от Hell’s Kitchen, пише "Хотнюз".

Телевизионният формат Hell’s Kitchen се реализира успешно в 20 страни по света, а в САЩ шоуто вече излъчва своя 21-ви сезон. В България стартира през 2018 година и до момента има четири победители - Дани Спартак, Веселина Чилева, Реджеп Бадев и Валентина Вълкова, които развиват успешна кариера в кулинарния бизнес. Всички те, заедно със заелата второ място в сезон четири – Виктория, ще можете да гледате в новите епизоди на „Черешката на тортата“ от понеделник, 6-и февруари, съобщиха лаконично от телевизията без да обясняват какво налага замяната.

Явно Нова телевизия е решена на всичко да победи bTV в битката за рейтинг и иска да подгрее Hell’s Kitchen от днес с бившите победители. Така обаче предизвикателството на шеф Иван Манчев, който празнува своя 50-и рожден ден да се готви алкохол, увисва за след празника Трифон Зарезан. Зрителите са объркани от смяната и недоумяват какво я налага.

"Аз ли се бъркам нещо или тази седмица бяха обявени съвсем други участници в петък?", пита зрител. "Други бяха анонсите по Нова, но това е за предпочитане", радва се друг.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !