Голяма драма в семейството на Орлин Павлов

07.02.2023 12:46 | Видян 3788 пъти

Голяма драма в семейството на Орлин Павлов

На 22 януари дъщеричката на Орлин Павлов навърши четири годинки, но празненството беше отложено за след две седмици, заради непредвидена и доста неприятна ситуация. 

Малката Елизабет и нейните родители били силно разочаровани от случилото се и че няма да могат да празнуват в деня на нейното раждане, да се отчетат на тази паметна дата.

Оказа се, че варицелата е застигнала и дъщерята на Орлин и то навръх нейния рожден ден. Заради това отложили цялото парти и изчакали да мине карантинният период.

"Шарката е в своя вихър, варицелата е навсякъде и се наложи да отложим празненството по случай рождения ден на Елизабет. В началото бяхме малко разочаровани, защото избиха няколко пъпчици. Трябваше да изчакаме да мине карантината и тогава да отпразнуваме четвъртия й рожден ден. Тя беше много щастлива, празнува с много приятели. Беше с много хубава рокля", сподели Орлин в новата рубрика на Елизабет Методиева в "На кафе". 

Орлин не скри, че малката става все по-суетна и сутрин сама избира с какво да се облече. Но с приказната рокля за рождения й ден са успели да я изненадат и тя се влюбила в нея от пръв поглед. "Няма как, все пак е нашата принцеса", усмихва се гордият татко. 

На 11 и 12 февруари му предстоят два любовни концерта в Музикален държавен театър в София. "Това са специални спектакли, които се казват "Love story" - ще празнуваме любовта и виното", отсича той.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цветана Манева с наградата огърлие...

Снощи се състоя спектакълът „Честит рожден ден,...

Арт - кошмарТ: Фото на деня

Арт - кошмарТ: Фото на деня  

Няма коментари към тази новина !