Певецът Крум претърпя инцидент

30.01.2023 13:47 | Видян 330 пъти

Певецът Крум претърпя инцидент

Фолк певецът Крум претърпя страховит инцидент, който завърши в Спешното отделение. За случилото се разказа самият той, който напоследък му е доста каръшки период. 

Преди няколко седмици ви информирахме как вандали забиха пирон в гумата на лъскавото му возило. Преди годони пък личният му автобобил бе запален и изгоря като факла. А сега на певецът му се наложи да посети спешното след инцидент с куче. 

Точно така, Крум е бил нахапан от косматата животинка и бързо отишъл на лекар, за да бъде прегледан, превързан и най-вече да му бият инжекция против тетанус.

"За първи път ме ухапа куче , но винаги има първи път . Удариха ми една инжекция против тетанус и съм готов за довечера. Само не ме поздравявайте по дясната ръка", написа Крум и заяви, че ще отиде на благотворителния концерт в помощ на малкия Ради. 

И през ум не му е минавало да се откаже от поетия ангажимент и да се включи в благотворителната кауза, в която много изпълнители се събраха в столичен ресторант с надеждата да съберат пари за момченцето. 

Междувременно Крум показа шокиращи кадри след инцидента с кучето, но не дава повече подробности за случилото се. Вероятно става въпрос за бездомна животинка, тъй като Крум има котка у дома, а не куче.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Засега не бих искала нищо да...

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да...

Franz Ferdinand идват за Burgas...

Две от актуалните световни инди рок банди Franz...

Няма коментари към тази новина !

*}